SlovakEnglishGermanMagyar
left_separator.gif
Tokaj Társaság Viničky s.r.o.
A projekt által társfinanszírozott az Európai Unió
A szolgáltatások, amelyeket ajánlunk

Tokaj Társaság s.r.o. Borászati

Bor található, a bonyolult és széles skáláját kínálja a tokaji borok. A jelöltek is kínálnak ajándék csomagot, vagy a bor készletek. Ünnepi alkalmakkor, mint például esküvők, ünnepségek és társadalmi rendezvények teljes körű szolgáltatást nyújtanak a vendéglátás.

Tokaj Társaság Viničky s.r.o. Rent a magánfelekre

A kellemes tartózkodást a barátokkal, hanem a különböző társadalmi események bérel egyet a pályázók a két szalonban: A nappali férőhelyes x B x és nappali férőhely. Élvezze az aranyló folyadék, kellemes légkör és társaság.

Tokaj Társaság Viničky s.r.o. Szállást

Az egyik végrehajtási szakaszai a komplexum egy épület, egy vendég kapacitása 40 ágy, amely elindítani a közeljövőben. Az építkezés már egy természetes amfiteátrum, 150 200 fő, mint a kemping és kerti bútor található a szőlőben a bor szerelmeseinek túrázás.

Tokaj Társaság Viničky s.r.o. Wine box

A mi borospince kínálja a lehetőséget, hogy a saját helyét és külföldi borokat. Ha van saját gyűjteménye a bor a boltban nem rendelkeznek a megfelelő helyet, és hozd el nekünk. Akkor is szabad a lehetőséget, hogy gondoskodjon találkozók barátokkal, egy pohár bort.

Tokaj Társaság Viničky s.r.o.Borkóstolós

Ennek eredményeként növekszik az érdeklődés a tokaji borkóstoló borok szervezett szakmai értelmezését a kisebb és nagyobb csoportok. Megtanítjuk, hogy ismeri az ízét, hogy értékelje a minőségi bor, de tetszik, amit a kupák és milyen hőmérsékleten megfelelően kell fogyasztani.