SlovakEnglishGermanMagyar
separator
Kde sa nachádzame?Hol vagyunk?

Tokaj Társaság Viničky s.r.o.
Hlavná 399/71
076 31 Viničky
Videó Társaság
A projekt által társfinanszírozott az Európai Unió
Profil és története Társaság
A Tokaj Társaság Viničky s.r.o. társaság tokaji szőlőfajták feldolgozásával, valamint tokaji borok gyártásával, eladásával és forgalmazásával foglalkozik.
A kihívásokra válaszolni kell 2001. 24. 04-én létrejött Tokajská spoločnosť Viničky s.r.o., melynek ügyvezetője Štefan Duč, aki Bara községből származik, amely egyébként a tokaji borvidék jelenetős települései közé tartozik.

Egy olyan cég megalapításának gondolata, amelynek tevékenysége hozzájárulna a tokaji borvidék fejlődéséhez és támogatásához, Duč úr elképzeléseiben kihívásként rögződött meg. Gyermekkorától kezdve kapcsolatba került a bor, Tokaj, tokaji borvidék kifejezésekkel … odahaza, az apjánál, nagyapjánál, akik magánszőlőiken olyan borfajtákat termesztettek, melyekből tokaji bort készítettek. Akkoriban még nem sejtette, hogy a jövőben szakosodott termelőként és feldolgozóként folytatja majd ezt a tevékenységet.

Jelenleg tevékenysége középpontjában a tokaji bor gyártása és a tokaji szőlőfajták feldolgozása áll, melynek során a hagyományos gyártási folyamatokon, valamint a tokaji bor magas fokú kiérleltségen és minőségén van a hangsúly.
A társaság célja új borgyártási eljárások kifejlesztése, főleg a modern francia borászati üzemekből származó irányított erjedés szintjén, a tokaji borvidék hagyományainak folytatása, és a „TOKAJ" márkanév meghonosítása a hazai és a nemzetközi piacon.
Mivel cégünk elsősorban a minőségre helyezi a hangsúlyt, 2006-ban megszerezte az ISO 9001 minőségi tanúsítványt, ami garantálja a tokaji bor gyártási eljárásának és feldolgozásának magas színvonalát